I.S.A.B.O.vzw

Imkersgilde Sint- Ambrosius Baal en Omstreken

Lid worden.

Wens je lid te worden van onze vereniging om zo aan alle leuke en boeiende activiteiten deel te nemen?

We organiseren regelmatig cursussen, voordrachten, praktijkdagen, overlarfdagen, een bijenmarkt, wandelingen, uitstappen, ledenfeest,...   

Om A- lid te worden stort je de 30€ lidgeld op het rekeningnummer van ISABOvzw. met de vermelding van lidgeld ISABOvzw. + de naam van het nieuwe lid.                                    

Rekeningnummer ISABOvzw:   IBAN BE18 7343 0421 7065 BIC KREDBEBB

Tevens ben je gelijk aangesloten bij onze overkoepelende Verenigingen, het Vlaams- Brabants Verbond van Imkerverenigingen (VBVIvzw) en de Koninklijke Vlaamse Imkerbond (KonVIBvzw) welke eveneens je belangen zullen behartigen.

Als lid heb je ook automatisch een verzekering welke door de KonVIB werd afgesloten voor haar leden (polis zie de webite www.konvib.be of klik HIER).

Je krijgt ongeveer 8 keer per jaar ons ledenblaadje “Ons Ambrooske” en ontvangt tevens 10 keer per jaar het maandblad van de Vlaamse imkersbond.

Je stuurt gelijk even een mailtje (KLIK HIER) waarin je je adresgegevens overmaakt om alzo te zorgen dat we, zo gauw de betaling ons bereikt heeft, de administratie zo snel als mogelijk in orde kunnen brengen. De maandbladen van de Vlaamse imkersbond welken reeds verschenen waren worden u dan ook zo spoedig mogelijk toegestuurd.

 

Je kan ook B- lid of steunend lid van de vereniging worden. Je bent dan eveneens lid van ISABOvzw en van harte welkom op al onze activiteiten. Let wel, je bent wordt dan geen lid van de overkoepelende vereniging, ontvangt geen maandblad van de Vlaamse imkersbond en maakt geen aanspraak op de verzekering!

Om B- lid of steunend lid te worden stort je 10€ op de rekening van ISABOvzw met de vermelding B-lid en stuurt tevens een mailtje met je adresgegeven.

 

Iedereen met een gezonde interesse in de wondere wereld van de bijen is bij de Imkersgilde Sint Ambrosius Baal en Omstreken van harte welkom.

 

Lid worden

E-mailadres: voorzitter@isabovzw.com;penningmeester@isabovzw.com